Segmen: Seorang Syed Nak Bloglist!

12:03:00 PM

-- --

Salam semua.

Julung-julung kali IQ update mengenai segmen bloglist setelah sekian lame tak join mana-mana segmen, sebelum ni ada pelawaan untuk join bloglist tapi masa tu IQ kengkangan waktu, (ikut sekarang pun IQ sibuk juga, tapi try juga untuk curi masa) sebab blog Seorang Syed ni antara blog feveret IQ untuk terjah dan semestinya berada dalam bloglist IQ.

Maka ini juga penyebab IQ nak join bloglist Seorang Syed, sebab walaupun Blog Seorang Syed masih baru di dalam alam blogger ini, tapi gayanya seperti sudah bertapak menjadi seorang blogger sudah sekian lama! Dengan blog yang kemas dan grafik yang power, menunjukkan tuan blog Seorang Syed bukanlah seorang yang biasa-biasa. IQ sangat kagum masa IQ mula-mula masuk blog Seorang Syed ini kerana Grafiknya cantik, dan untuk setiap entry baru mesti ada grafik yang menarik. Tak percaya? Jom terjah blog Seorang Syed, tengok banner segmen pun dah gempak, apatah lagi blognye yer~

Ok, jangan lupa blogwalking blog Seorang Syed yer! Sangat menarik untuk dilawati. =)

till then, bai!

You Might Also Like

17 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Thanks IQ sudi join segmen syed! hehehe terima kasih juga di atas review tersebut.
    Takda power mana pun grafiknya, buat simple2 ja boleh la haha.

    ReplyDelete
    Replies
    1. simple je ke? power kot, hehe..sama2...teruskan menulis!

      Delete
  2. gudluck sis๐Ÿ˜Š๐Ÿ˜Š Q BW dri segmen yg sama. follow sini jugak.

    fazroiqbal.blogspot.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hye Q! terima kasih kerana sudi singgah. =)

      Delete
  3. Replies
    1. terima kasih mrs fuzy! salam kenal juga!

      Delete
  4. DONE follow...followback
    Keep in Touch

    ReplyDelete
  5. Wah IQ joined. Good luck ye. Reen xsmpt nk join lagi.huhu

    ReplyDelete
  6. assalamualaikum,

    blogwalking dari segmen yang sama

    https://lovelysunshine93.blogspot.my/2017/04/segmen-seorang-syed-nak-bloglist.html

    done follow #903

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers