Kelab Blogger Ben Ashaari

7:24:00 PM

-- --
Salam semua. 

Secara rasminya IQ telah menjoinkan diri untuk membusykan diri...haha...ape punya ayat ni...tengah mamai ni..tadi masa otw IQ balik dah langgar palang tol. Berangan punya pasal. Haha! So...short circut lagi memory IQ. Adehh... 

Hari ni IQ menerima jemputan untuk join Kelab Blogger Femes seabad di Malaysia. Terima kasih kepada Encik Ben Ashaari kerana mempelawa blogger picisan macam IQ ni join kelab blogger yang sangat dikenali di kalangan blogger2. 

Da lama IQ nak join KBBA tapi yelah, rasa macam tak layak. Hehe...sebab IQ pun just buat blog untuk personal update IQ. Tapi ternyata sangkaan IQ meleset...haha! Riak ke ni?

Maaf kepada rakan rakan blogger yang lain yang masih IQ belum kunjung blognya. IQ kesibukan sekarang, projek baru nak start, boss pun mula nak arah itu ini. Tadi meeting pun duduk sebelah boss, tak sempat nak blogwalking time meeting. Haha!

Esok plak IQ cuti. Ada urusan di mahkamah syariah isu faraid. So, IQ lagi tak dapat nak BW sebab yelah, IQ memang tak ada personal laptop, bergantung sepenuhnya pada hp dan juga komputer pejabat. Huhu...mana tahu lepas ni rezeki beli laptop kan? Mana nak tahu kan....

Ok la. Till then, dan salam perkenalan buat rakan2 blogger sekalian.  

You Might Also Like

31 Orang Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. Wah bestnya. Mcm mana nk join KBBA yg hebat tu?

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kena selalu aktif. Kalau dispot oleh ketua KBBA tu...mmg rezeki. 😊

      Delete
  2. Wahhh.. you're receiving the spotlight.. XD

    ReplyDelete
  3. congrates iq, satu langkah maju ke depan

    ReplyDelete
    Replies
    1. Thanks kak suzie. Kena bertambah aktif lg lepas ni

      Delete
  4. Kelab untuk apa ni IQ?
    selalu nampak kelab ni kat blog tapi tak penah baca.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Kelab untuk aktiviti blogger2 ni adam. Da lama ditubuhkan.

      Delete
  5. Kelab untuk apa ni IQ?
    selalu nampak kelab ni kat blog tapi tak penah baca.

    ReplyDelete
  6. Jangan marah, saya bertanya je.

    ReplyDelete
    Replies
    1. Tak ada sy nk mrah klu adam just bertanya kan?

      Delete
  7. Jangan marah, saya bertanya je.

    ReplyDelete
  8. Wahhhhh syoknya dapat tawaran join KBBA!
    Tahniah IQ! bukan mudah tu hehehe.

    ReplyDelete
    Replies
    1. mana tahu blogger seorang syed plak akan muncul lepas ni kan kan..hehe

      Delete
  9. selamat datang..kene rajib lepas ni..sehari satu entry pun ok..hehe..lagi banyak pun ok..hehee..insyallah boleh jumpa depan-depan kalau ade event kan..

    ReplyDelete
    Replies
    1. terima kasih nad! tu la, kena rajin sket ni...InsyaAllah ada event nti kita jumpa =)

      Delete
  10. Maaf sebab sekali komen keluar dua kali berturut turut. Tak tau kenapa. Bukan untuk emenuhkan fuang. So soree.

    ReplyDelete
    Replies
    1. tu la..prasan sgt kalau adam komen sllu jadi double, rasanya IQ dulu jugak macam tu..ke kwn blogger IQ...lupa dah

      Delete
  11. Maaf sebab sekali komen keluar dua kali berturut turut. Tak tau kenapa. Bukan untuk emenuhkan fuang. So soree.

    ReplyDelete
  12. wah tahniah ! bestkan masuk kbba .. saya ubai , panggil jer ubai . :)

    www.kataubaid.com

    ReplyDelete
    Replies
    1. hehe, hye ubai! terima kasih, mohon tunjuk ajar...=)

      Delete
  13. Tahniah IQ.. Saya akan menyusul. Hehehe...

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers