Sindrom Mak Mak: Shopping Baju Anak

2:31:00 PM

Salam semua,

selamat hari isnin, adehhh..kemain lemau ni...kerja melambak, tapi penat berhujung minggu di kampung...IQ dan family balik melaka hujung minggu lepas...dah nak masuk dua bulan tak balik, bilik opah Qa'id pun da ada air-cond, memang opah dia angkat bawak masuk bilik tu je la...ibu dia memang tak nampak sangat anak dia...huhu..

Minggu lepas, tangan IQ menggatal jugak la nak survey baju singlet untuk Qa'id. Sejak tukar pengasuh baru ni, pengasuh selalu cakap Qa'id kuat berpeluh. So, ibu dan ayah gigih nak cari baju singlet je dekat dia...hari tu IQ da shopping sorang-sorang dekat Giant Kota Damansara, tetiba IQ rasa gatal tangan nak beli online plak..

IQ try tengok dekat Shopee My dekat Play Store. IQ dah ada akaun Shopee sejak IQ follow Namee Roslan, ditambah dengan IQ buat jualan preloved IQ melalui Shopee ni. 



IQ berkenan dengan rompers moo moo tu...terus tanya seller dekat Chat Now. Nak terus direct pay, kena guna akaun Shopee, macam malas la plak. Terus pm seller mintak no.akaun.

Beli hari Rabu, Jumaat dah sampai. Nak show dekat opah dia la ni. Heeeeee..


Kemain gelak dia...tengok tu...

k.Bai~

p/s: Baju anak ni kemain laju nak beli, baju sendiri ada yang jual Rm5.00 pun fikir 10kali, sindrom mak mak betul

You Might Also Like

6 025 Ada Pendapat Diaorang....Korang?

  1. comelnya baju . haha. mmg geram tgk baju bebudak. nadia beli utk cousins je la haha

    ReplyDelete
  2. comelnya qaid ni...lesung pipit dia....cair auntie tgk hihi

    ReplyDelete
    Replies
    1. lesung pipit dia yg mhal sket..haha...sume org tgk msti cair..XD

      Delete
  3. Kiutnye rompers..lg kiut si pemakainye..hehr

    ReplyDelete

Komen Komen Sikit XD

n

Daisypath Anniversary tickers
Daisypath Anniversary tickers